Szülőnek Lenni Program – Szakembereknek

Kedves családdal, gyermekekkel foglalkozó szakemberek!

H.E.GY. az alábbi kezdeményezéshez csatlakozott azzal a szándékkal, hogy a velünk kapcsolatban lévő, családdal foglalkozó szakemberek véleményét mérjük fel. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy Önök szerint a szülőknek manapság milyen támogatásra lenne szükségük tőlünk, szakemberektől, szülői helyzeteik és feladataik ellátásában.

Kérjük, csatlakozzon Ön is a kezdeményezéshez, első körben a kérdőív kitöltésével! A beérkezett válaszok összesítése valamennyiünk munkáját segíti, hiszen a felmérés a szülők nehézségeiről és dilemmáiról ad tágabb képet, illetve arról, hogy mi hogyan tudunk ezek feloldásához hozzájárulni.

Ön, mint gyermekkel / családdal foglalkozó szakember, mit gondol: manapság mi foglalkoztatja a szülőket leginkább?

Mi is erre vagyunk kíváncsiak, főleg a különleges igényű (ADHD, autista, sérült, SNI-s, stb.) gyermekek szüleinél, országos szinten. A Szülőnek Lenni Program támogatásával, felmérést indítunk arról, hogy a szülőket milyen kérdések, nehézségek foglalkoztatják.

Töltse ki a kérdőívet, és mi visszaküldjük az összesítést!

A cél – az igények alapján, modern koordinációs technikákkal – olyan szülőknek szóló műhelyek, programok indítása, amelyek interaktív és gyakorlatorientált megközelítésben képesek választ adni a felmerülő kihívásokra, nehézségekre.