BMSZKI Családok Átmeneti Otthona

  1. Home
  2. »
  3. BMSZKI Családok Átmeneti Otthona
Kapcsolattartó személy: Balla Edit
Intézményvezető: Balla Edit
Fenntartó:
  • Önkormányzati
Intézmények: CSALÁDOK ÁTMENETI OTTHONAI (CSÁO)
Cím:
1142 Budapest, Rákosszeg park. 4-6.
Bemutatkozás:

A zuglói panelház alsó négy szintjén kialakított intézményben 21 összkomfortos (másfél szobás, másfél szoba étkezős, egy szoba két félszobás), bútorozott, forgótárcsás mosógéppel, centrifugával, igény szerint kisággyal felszerelt lakás, összesen 94 férőhely fogadja Budapest területéről a rászoruló családokat. A bekerülő családok önálló lakrészben vannak elhelyezve. A családok átmeneti otthonához a szomszédos épületben 6 lakrésznyi külső férőhely tartozik. A családok átmeneti otthonában folyó szakmai munka mottója és a szakmai team küldetése: „Intenzív, személyre szabott támogatás a család minden tagjának”.

Az intézmény célkitűzései:
a lakhatásukat vesztett családok részére (ideértve a gyermekeiket egyedül nevelő egyszülős családokat, válsághelyzetben lévő bántalmazott szülőket és gyermekeiket) átmeneti elhelyezés és gondozás biztosítása a gyermekek családban történő nevelését elősegítése a családból történő kiemelés megelőzése azon családok esetében, akiknél az átmeneti elhelyezés és gondozás hiányában a gyermekeket el kellene választani családjuktól Ellátást biztosítunk apának gyerekekkel, kétszülős családoknak, valamint anyának gyerekekkel. Fogadni tudjuk az újszülött gyerekeket és a várandós anyákat is férjükkel / élettársukkal.

A gyerekek egyéni fejlesztő foglalkozáson, gyerekcsoportokon, szabadidős programokon vehetnek részt. A családok pszichológus és jogász tanácsadását is igénybe vehetik. A családok személyesen vagy e-mailen is kérhetik felvételüket az intézménybe:
személyesen: hétfőtől péntekig 9.00 és 19.00 óra között az intézmény recepcióján, vagy
e-mailben a Jelentkezési adatlap kitöltésével, amit a csaorakosszeg@gmail.com címre kérünk elküldeni.
Térítési díj: 10.650 Ft/hó/felnőtt
Óvadék: 10.000 Ft/felnőtt

Kapcsolati adatok
Telefon: 1-422-04-04

Üzenet küldése az intézménynek