Zuglói Egyesített Bölcsődék Aprótalpak Bölcsőde (tagintézmény)

  1. Home
  2. »
  3. Zuglói Egyesített Bölcsődék Aprótalpak Bölcsőde (tagintézmény)
Intézményvezető: Sáfi Ágnes
Fenntartó:
  • Önkormányzati
Intézmények: BÖLCSŐDÉK
Cím:
1141 Bp, Jerney u. 32.
Bemutatkozás:

Bölcsődénk Zugló kertváros részén, 128 férőhellyel üzemel, ami tömegközlekedéssel jól megközelíthető (62-es, 3-as villamossal és 32-es busszal). Családi házak között, csendes övezetben, jó levegővel, nagy rendezett gumitéglázott udvarral, uniós játékokkal várjuk a gyermekeket. Rugalmas napirendünk lehetőséget ad a bőséges szabad mozgásra, ami serkenti az ön- és a környezet megismerési folyamatait. Csoportszobáink tágasak, hangulatosak, otthonosan berendezettek. A gyermekek szabad kibontakozásában az őt körülvevő személyi és tárgyi környezet szerepe meghatározó, ezért ezekre fokozott hangsúlyt fektetünk. A gondozónők szeretetteljes munkájukkal segítik a gyermekek fejlődését.

A szülőkkel együttműködve életkoruknak és fejlettségüknek megfelelően egyéni szükségleteiket figyelembe véve, családias környezetben gondozzuk, neveljük őket. Így minden gyermek saját tempójában tud fejlődni, amivel lehetővé válik egyéniségük kibontakozása. Gondot fordítunk arra, hogy megtanuljanak egymásra figyelni és egymást elfogadni.Egész napjukat a játék szövi át és határozza meg. Eszközünk a szeretet, mely minden nehézségen átsegíti őket.

Tudatosan törekszünk arra, hogy önállóak, és befogadóak legyenek, mire eljön az óvodába való átlépés. Saját konyha lehetővé teszi, hogy korszerűen és egészségesen tápláljuk a gyermekeket. Mindezeket stabil, összeszokott egymást segítő közösséggel teremtjük meg. Munkánk gyümölcse a gyermekek mosolya, és a szülőktől kapott pozitív visszajelzés. „Az elfogadás olyan, mint a termékeny talaj, ami lehetőséget ad az apró magvak számára, hogy azzá váljon, amivé fejlődni képes.”

Kapcsolati adatok
Telefon: 06-1-363-0053

Üzenet küldése az intézménynek