Kuckó Magánóvoda

  1. Home
  2. »
  3. Kuckó Magánóvoda
Intézményvezető: Szabóné Barla Gréta
Fenntartó:
  • Civil
Intézmények: ÓVODÁK
Cím:
1147 Bp, Kerékgyártó utca 91/b.
Bemutatkozás:

Óvodánk egy szakképzett és tapasztalt óvodapedagógus által alapított magánvállalkozás, amely 2,5 – 7 éves gyermekek családias légkörben, kis létszámú közösségben történő színvonalas nevelésére és gondozására jött létre. Az óvoda jelenlegi épületei a XIV. kerület (Zugló) gyorsan fejlődő, csendes, kertvárosi részén, a Kerékgyártó utcában, kifejezetten óvodai tevékenységre megépített és berendezett, családi házakban működnek, és ugyanebben az utcában épül a 2019. szeptemberében induló “C” épületünk is. A Kerékgyártó utca egyedülálló adottságai miatt épületeink előtt a parkolás minden esetben, könnyen megoldott anélkül, hogy szomszédainkat vagy a közlekedés rendjét zavarnánk.

Az “A” épület (XIV. Kerékgyártó u. 91/b.): egy 650 m2-es telken mintegy 220 m2-es, négy csoportszobával, tornateremmel és a megfelelő kiszolgáló helyiségekkel felszerelt, teraszos épület. Az épület mögött hatalmas, zárt, gondozott, játszótérrel felszerelt udvar helyezkedik el. A “B” épület (XIV. Kerékgyártó u. 106.): egy 300 m2 telken, 90 m2-es, egy csoportszobás, a megfelelő kiszolgáló helyiségekkel felszerelt, teraszos épület. Az épület mögött 200 m2-es, zárt, gondozott, játszótérrel felszerelt udvar helyezkedik el. A “C” épület (XIV. Kerékgyártó u. 93.): egy 1.135 m2 telken újonnan épült 630 m2-es, 3 csoportszobás, tornateremmel, sószobával és szakköri helységekkel rendelkező modern ingatlan, amely 2019. szeptemberétől fogadja a gyerekeket. Mivel „A” és „C” épületünk egymással szomszédos telken helyezkedik el, a mögöttük lévő játszóudvarukat a gyerekek legnagyobb örömére egybenyitottuk. Intézményünk már 2,5 éves kortól fogadja a gyermekeket és egészen iskoláskorig gondoskodik a korosztálynak leginkább megfelelő nevelési programról.

Napirendünk a gyermek életkorához, fejlettségi szintjéhez, szükségleteihez, szokásaihoz, az óvodán kívüli programokhoz, évszakokhoz igazodik. A napirend zavartalanságát a higiénikus környezettel, harmonikus légkörrel és esztétikus eszközökkel biztosítjuk. Szakképzett óvónőink és dajkáink, valamint edzőink, oktatóink biztosítják a széleskörű ismeretnyújtást az óvodai foglalkozások keretében, valamint tartásjavító tornát, kézműves és angol foglalkozásokat, drámajátékot, úszást, korcsolyázást, ovi-focit, illetve egyéb óvodán kívüli programokat szervezünk a gyermekeknek.

Csoportjainkat rendszeresen látogatja védőnő és a logopédiai szűrésről is gondoskodunk. További fakultatív programlehetőségek jelenleg: néptánc, judo, sakk, görkorcsolya. A Kuckó Magánóvoda a nyári és egyéb tanítási szünetek alatt is fogadja a gyermekeket (nyáron 2, télen 1 hét karbantartási szünettel), naponta pedig már 7.00 órától egészen este 18.00-ig biztosítjuk a folyamatos ellátást. A gyermekeknek naponta négy étkezést biztosítunk, meleg ebéddel, melyet kifejezetten óvodás korú gyermekek igényeihez alakítunk. Megfelelő orvosi javallat esetén a laktózmentes, tejmentes- gluténmentes és vega étrendet is biztosítani tudjuk. Ha az átlagosnál többre vágyik és a legjobbat szeretné gyermekének biztosítani, kérjük látogasson el hozzánk, engedje, hogy bemutatkozhassunk!

Kapcsolati adatok
Telefon: 06-1-223-2030

Üzenet küldése az intézménynek