Óvó Klub Magánóvoda

  1. Home
  2. »
  3. Óvó Klub Magánóvoda
Intézményvezető: Kámány Eszter
Fenntartó:
  • Magán
Intézmények: ÓVODÁK
Cím:
1142 Bp, Dorozsmai utca 21.
Bemutatkozás:

Már 20éve neveljük, óvjuk óvodásainkat a 300 nm-es óvoda céljára épült, 900 nm igényes játszókerttel kialakított óvodánkban Zugló belvárosában, mely könnyen megközelíthető az M3-as, a Városliget és Nagy Lajos király útja felől.
Olyan családok jelentkezését várjuk, akiknek az óvodaválasztásnál a kiegyensúlyozott középút a fontos. Akik olyan óvodát keresnek, ahol gyermekük az érzelmi biztonság megteremtése mellett segítséget kap képességei és tehetsége kibontakoztatására és az angol nyelv alapjainak elsajátítására. A beiratkozás előtt személyes látogatás alkalmával az érdeklődő családok felmérhetik tárgyi feltételeinket, képet kapnak az óvodáról, szokásainkról. Elbeszélgetünk helyi nevelési programunkról, nevelésünk szellemiségéről. Van mód, kérdéseiket feltenni, megismerni az óvoda jövőképét.

A szülők már ekkor megfogalmazhatják igényeiket, elvárásaikat az óvodai neveléssel szemben. Fontos a gyermekekért vállalt közös felelősség átbeszélése. Gondos, jó színvonalú, de nem túlterhelő óvodáztatást ígérünk, egy családias hangulatú, ideális létszámú intézményben. Védettséget, biztonságos óvodai légkört teremtünk felnőttek és gyermekek számára egyaránt. Nyitottságot, rugalmasságot biztosítunk a családok felé. Ehhez megteremtettük azt a közeget, amelyben elfogadott társadalmi és kulturális értékeket tudunk közvetíteni. Óvódánk Zugló családi házas részén, zöldövezeti környezetben 1998 óta teremti meg féltő szeretettel a kisgyermekek tartalmas napi elfoglaltságát, gondoskodik képességeik fejlesztéséről, játék- és mozgásigényük figyelembe vételével szervez számukra érdekes programokat, készíti fel őket az iskolára.

Számunkra az őszinte légkör, a jó hangulat a legfontosabb. Óvodánk 300 nm alapterületű házban működik, amelyben két, egyenként 60 nm-es csoportszoba, külön, a logopédiai foglalkozások helyszínéül szolgáló szoba, tornaszoba és öltöző szolgálja ki a gyermekek mindennapi igényeit. Az épületet 900 nm-es parkosított játszóudvar fogja körbe, amelyben környezetbarát, az Európai Uniós elvárásoknak megfelelő fajátékok, rengeteg kerti játék, 2 homokozó, csúszdák, hinták, mérleghinta és egy fából készült játszóvár várja a játékos kedvű kis örökmozgókat.

Kapcsolati adatok
Telefon: 06-1-220-8232

Üzenet küldése az intézménynek