ZUGLÓI KÖZBIZTONSÁGI NON-PROFIT KFT. (ZKNP)

  1. Home
  2. »
  3. ZUGLÓI KÖZBIZTONSÁGI NON-PROFIT KFT. (ZKNP)
Fenntartó:
  • Önkormányzati
Intézmények: EGYÉB SZERVEZET, INTÉZMÉNY
Cím:
1145 Bp, Laky Adolf u. 36.
Bemutatkozás:

VAGYONVÉDELEM

ÉLŐERŐS ŐRZÉS-VÉDELEM

A Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. szakképzett vagyonőrök közreműködésével látja el több önkormányzati intézmény élőerős őrzését, és kerületi rendezvényekhez kapcsolódó vagyonvédelmi tevékenységét.

RENDEZVÉNYBIZTOSÍTÁS

A Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. szakképzett vagyonőrök közreműködésével látja el több önkormányzati intézmény élőerős őrzését, és kerületi rendezvényekhez kapcsolódó vagyonvédelmi tevékenységét.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RECEPCIÓS SZOLGÁLAT

A Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. látja el Budapest Főváros XIV. kerület Kormányhivatala és Polgármesteri Hivatala, valamint több önkormányzati intézmény recepciós feladatkörét.

HAVIDÍJMENTES TÁVFELÜGYELET

Budapest Főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzat támogatásával társaságunk 16 éve működtet havidíjmentes vagyonvédelmi távfelügyeletet, melyet a zuglói lakosok, intézmények és vállalkozások is igénybe vehetnek.

0-24 H RENDÉSZETI ÜGYELET

A Zuglói Rendészeti Központban a nap 24 órában, a hét minden napján folyamatos ügyeleti szolgálat keretében történik a telefonon, személyesen illetve email-en keresztül érkező állampolgári bejelentések és a társszervezetek valamint a hatóságok részéről érkező kérések fogadása és az ezekre történő intézkedés, információk továbbítása és a közvetlen segítségnyújtás megszervezése.

PREVENCIÓS PROGRAMOK

A Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. számos prevenciós programot indított, melyekről összességében elmondható, hogy céljuk az egyéni felelősségvállalás erősítése, a döntési helyzetek felismerésének bemutatása, a passzív, beletörődő magatartás megváltoztatása a tudatos, aktív, önmaga és közössége sorsáért felelősséget vállalni tudó szemlélet irányába.

BIZTONSÁGTECHNIKA

A ZKNP a zuglói önkormányzati intézmények első számú biztonságtechnikai szolgáltatója, valamint a 15. éve működő lakossági távfelügyeleti rendszer üzemeltetője. Szakképzett biztonságtechnikusaink cégek, intézmények, és lakossági ügyfelek részére vállalják az elektronikus biztonságtechnikai rendszerek megtervezését, engedélyezését, telepítését és karbantartását.

TŰZBIZTONSÁG

■ Tevékenységre és telephelyre vonatkozó tűzvédelmi szabályzatok, tűzriadó tervek,
kiürítés számítások  és rajzok készítését;
■ Munkavállalók részére tűzvédelmi tematika összeállítását, és oktatás lebonyolítását;
■ Dokumentált, rendszeres tűzvédelmi bejárás és tanácsadás megszervezését;
■ Elkészült dokumentációk jogszabálynak megfelelő aktualizálását;
■ Előre bejelentett hatósági ellenőrzésen történő közreműködést;
■ Hatóságok előtti képviselet biztosítását;
■ Tűzvédelemhez kapcsolódó dokumentációk jól áttekinthető, papír alapon való átadását,
munkahelyre szabott nyomtatványokkal, melyekkel az előírások folyamatosan követhetők,
betarthatók.

Kapcsolati adatok
Telefon: 24 órás ügyeleti szám: 1-211-2233
Email: info@zknp.hu

Üzenet küldése az intézménynek