ZUGLÓI SPORT ÉS RENDEZVÉNYSZERVEZŐ NON-PROFIT KFT.

  1. Home
  2. »
  3. ZUGLÓI SPORT ÉS RENDEZVÉNYSZERVEZŐ NON-PROFIT KFT.
Kapcsolattartó személy: Csaniga Andrea
Intézményvezető: Hámori György
Fenntartó:
  • Önkormányzati
Intézmények: EGYÉB SZERVEZET, INTÉZMÉNY
Cím:
1149 Bp, Kövér Lajos u. 5-9
Bemutatkozás:

Cégünk 2012 május 21-én alapult, ámde több évtizedes múltra visszatekintő hagyományokat követve dolgozunk a XIV. kerület, Zugló sportéletének összefogásán és gazdagításán. Igyekszünk változatos, ingyenesen igénybe vehető lehetőségekkel kiszolgálni a zuglói lakosság mindennapos sportolási igényeit, szervezzük a Zugló Polgármesteri Hivatala által évek óta újra-és újra meghirdetett nyári Patakparti futást és Sportfesztivált, továbbá számos olyan sporteseményt, mely során testközelbe hozzuk Zugló élsportolóit és a legnagyobb magyar olimpikonokat.

Műfüves ladarúgó pályánkon pályabérlési lehetőségekkel várjuk a sportolni vágyó cégeket, klubokat, egyesületeket, baráti társaságokat, és magánszemélyeket. A szabadidősport további gazdagítása végett rendelkezünk ezen túl bitumenes kézilabdapályákkal, orange ramp, skate-, streetball-, bmx-, mtb-, és bartendaz pályákkal, továbbá nyitott sporttelepeinken rendszeresen helyszínt biztosítunk kis- és nagyszabású céges és lakossági rendezvényekre, baráti összejövetelekre.

A kerületünkben működő általános- és középiskolák tanulóinak versenyeztetését szolgáló ZUGLÓ KUPA szervezésével lehetőséget nyújtunk a tanórán kívüli rendszeres, folyamatos sportolásra és a szabadidő hasznos sportprogramokkal való eltöltésére. Segítjük általa a kerületi sporttehetségek kiválasztását, az oktatási intézményekben folyó testnevelői munka színvonalának megmérettetését. A kerületi nyári napközis tábor szervezésével és lebonyolításával biztosítjuk a gyermekek iskolán kívüli, nyári szakmai felügyeletét, illetve 2016-tól szervezzük a nagy népszerűségnek örvendő Soltvadkerti Gyermektábort.

Kapcsolati adatok
Telefon: 1-363-2036

Üzenet küldése az intézménynek